Vérünkben van a szakma

Vállalkozásunk története 1968-ban kezdődött Ecseren. A ma már történelmi távlatúnak tűnő dátum pedig egyben azt is jelenti, hogy napjaink minden egyes megrendelésénél több, mint fél évszázados munkatapasztalatunkat állítjuk ügyfeleink szolgálatába.

Kezdetben a vállalkozásunk jogi elődjének számító Ecseri Törekvő MGTSz-nél 15 munkást, később egy telephely váltást követően Gyömrői üzemünkben már 90, javarészt a fémiparban jártas lakatost foglalkoztattunk. Fő profilunk ekkoriban a gépek, berendezések gyártása volt a hazai és külföldi piacra. Legnagyobb partnereink között már akkor is igen jó nevű vállalatokat köszönthettünk. Így a hazai legnagyobbak között volt például az ÁFOR (később MOL), a MÁV ZRt., a KÖVAC Gépgyártó Kft., a MIRKÖZ Diesel és Hűtőtechnikai Szövetkezet valamint a LÁNG Gépgyár.

Idővel cégünk profilja is tisztult, finomodott. 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozásként fém- és középvasszerkezetek (ezen belül is a vasúti biztosító berendezések) gyártásával foglalkozunk, de vállalati és magán megrendelőink számára vágó (igény szerint lézervágás), élhajlító, menetvágó- és fúró, hegesztő, lemez- és szálanyag daraboló kapacitásunkat tudjuk felajánlani.

Tisztában vagyunk azzal, hogy legfőbb értékünk munkatársaink szaktudása, de legalább ekkora figyelmet fordítunk eszközparkunk fejlesztésére is. Ennek érdekében a szakterületünkön “fehér hollónak” számító 1000 négyzetméteres csarnokunkban a legkorszerűbb technikát és technológiákat sorakoztattuk fel.

Termékportfóliónkban lámpaoszlopok, tartószerkezetek, rácsos oszlopok, építési állványok, élelmiszeripari berendezések vázszerkezete, rozsdamentes acél, szénacél és alumínium termékek egyedi gyártása szerepel.

Gyártási folyamataink messzemenően megfelelnek a szabvány előírásainak, ezt működő ISO 9001-es minőségirányítási rendszerünk igazolja. A teljesség igénye nélkül néhány név azok közül, akik eddig megrendelőként megtiszteltek a bizalmukkal: R-Kord Építőipari Kft., Herceghalmi Kereskedőház Kft., Belfry PE, GYESEV Zrt., Bobály Művek, HARLEY-BAU Kft.

Azt nem állítjuk, hogy már az óvodában is kalapács volt a jelünk, de azt igen, hogy munkatársaink szakértelme, a kezünk alól kikerülő termékek magas minősége, gyors és precíz munkánk, valamint a reális árak és a hozzájuk kapcsolódó rugalmas fizetési feltételek tettek minket azzá, akik vagyunk.

Tóbiás Ákos
Tóbiás és Társa Fémipari Kft.
tulajdonosa

AJÁNLATKÉRÉS
Magyar